Linn ei algata Ida-Niidus erihooldekodu planeeringut

Seoses kodanike väga selge vastuseisuga jätab Kuressaare linnavalitsus Ida ja Kirde tänava ristmikule kavandatud erihooldekodu detailplaneeringu algatamata.

Esmaspäevasel avalikul arutelul, kus oli teemaks AS-i Hoolekandeteenused taotlus algatada Ida-Niidus vaimupuudega inimeste erihooldekodu detailplaneering, osales kõnealuse piirkonna 22 elanikku, kes olid üksmeelselt säärase plaani vastu.

Lisaks on sama piirkonna kortermajade ja kodanike poolt linnavalitsusele edastatud neli allkirjadega pöördumist, mis väljendavad vastuseisu planeeritud hooldekodu asukohale, selgitas abilinnapea Mart Mäeker Saarte Häälele planeeringu algatamisest keeldumise põhjusi.

AS Hoolekandeteenused soovib Kuressaarde rajada neli majutusüksust ühtekokku 40 kliendile, neist ühe 20-kohalise, kus vaimupuudega inimestele hakataks pakkuma kogukonnas elamise teenust.

 

Print Friendly, PDF & Email