Saarlane võitis lotoga ligi 412 000 eurot (1)

18. mai telesaates “Suur lotokolmapäev” loositi välja Bingo Loto jackpot summas 411 802,40 eurot, mis läks kolme lapse isale Saaremaalt.

Eesti Loto teatel läks võit sedapuhku Saaremaale, transpordisektoris töötavale kolme lapse isale. Võidupileti ostis mees internetist ning tema sõnul jagus tal võidurõõmu kohe pikemalt, sest Eesti Loto võiduteavitusi sai ta tol õhtul kokku kolm: neist esimene Viking Lotto 2+1 võidutasandi, teine Bingo Loto täismängu ja kolmas jackpot’i võidu kohta.

Kuna mees on staažikas lotomängija, on ta võitnud ka varem – neist seni suurim võit on enam kui kümme aastat tagasi Viking Lottoga võidetud 30 000 Eesti krooni. Et pere kaks vanemat last on juba täisealised, plaanib mees võidetud rahaga oma lapsi toetada, samuti uue elamise soetada ning reisile minna.

Print Friendly, PDF & Email