Jalgpalli superkarikas FC Taritule

Martin Lonni otsustav tõrje. Alver Kivi

Martin Lonni otsustav tõrje.
ALVER KIVI

Kuressaare tehismuruväljakul mängitud maakonna jalgpalli superkarikamängus tuli tiitlikaitsja FC Taritu Torgu vastu mängides kaks korda välja kaotusseisust ja pani oma paremuse maksma penaltiseerias.

FC Taritu kapten Raimond Salong tunnistas, et võit tuli raskelt. “Oli võrdne mäng,” tõdes ta. “Meeskond näitas iseloomu, kaks korda tulime kaotusseisust välja ja võib rahul olla.”

Torgu alustas kohtumist paremini, kontrollis rohkem palli ja lõi võimalusi, FC Taritu vastas teravate vasturünnakutega. Skoori avas Torgu 24. minutil, kui penalti realiseeris Andres Lehesoo.

Nüüd hakkas mäng kalduma juba Taritu meeste kätte ja 36. minutil teenisid nad omakorda penalti, kuid Kristen Mere paraku eksis. Poolaja viimasel minutil lõi Kristo Kallas siiski seisuks 1 : 1. Teist pool­aega kontrollis küll kindlamalt FC Taritu, kuid 80. minutil viis Alari Saar Torgu uuesti 2 : 1 ette. Viimasel rünnakul õnnestus aga Taritul mäng Mark Kristjan Pitka väravast 2 : 2 viigistada. Penaltiseerias olid kindlamad Taritu mehed, kes võitsid seeria 3 : 0 ja said karika aastaks taas oma valdusse.

“Me läksime lõpus kolme kaitsja peale, viisime Kristeni ette ja surusime suuremate jõududega ning see õnnestus. Penaltiseeria oli juba loterii,” märkis Raimond Salong, lisades, et hooaeg ei tule kerge, kuid samas vaimus jätkates saadakse hakkama.

 

Print Friendly, PDF & Email