Golfiklubi noored alustasid Premia sarja edukalt

Pühapäeval peeti Saaremaal Saare Golfi väljakul Premia noortesarja avavõistlus.

Esimesele võistlusele registreerunud 38 noorest näitasid häid tulemusi Saaremaa golfiklubi noored: OPEN-klassis mängis valgetelt tiidelt end teisele kohale Karl Aru, U15-klassis käis tihe punktimäng Karola Soe ja Triin Marleen Ustali vahel, kus auhinnaline teine koht läks tänu madalamale HCP-le Karolale, ning vanuseklassis U12 saavutas võidu Ralf Johan Kivi, kes mängib sarjas esmakordselt.

2016. aastal mängitakse Premia noortesarjas kokku 7 etappi: Saaremaal, Pärnus, Riia lähistel Ozos, Niitväljal, Otepääl ning finaal toimub augusti lõpus Jõelähtmel. Parimad selgitatakse kõikidel osavõistlustel U9-, U12-, U15-, U18- ja OPEN-klassis ning lisaks arvutatakse viie parima tulemuse põhjal Premia noortesarja üldvõitjad.

Eelmisel aastal osales noortesarjas üle 140 noore golfari, kes mängisid üle 400 golfiringi.

Saaremaa Golf

Print Friendly, PDF & Email