Kaitsepolitsei kutsub Vjatšeslav Leedo ülekuulamisele

Juhtiva riigiprokuröri Steven-Hristo Evestuse sõnul kutsutakse Vjatšeslav Leedo tsiviilkohtus antud ütluste tõttu seoses Tallinna Sadama korruptsiooniasjaga kaposse ülekuulamisele, edastas Delfi.

“Seoses tsiviilkohtus öelduga kutsub kaitsepolitseiamet Vjatšeslav Leedo ülekuulamisele. Leedo kuulatakse üle tunnistajana ja seda tehakse juba käimasoleva, Tallinna Sadamaga seotud kriminaalmenetluse raames. Edasised seisukohad selguvad ülekuulamise järel,” ütles Evestus portaalile.

Esmaspäeval Tartu maakohtus toimunud kohtuistungil tunnistajana üle kuulatud Vjatšeslav Leedo kinnitas, et toona Tallinna Sadama juhatuse liige olnud ja Reformierakonda kuulunud Allan Kiil küsis temalt nelja sidrunit joonistades nelja miljonit eurot, mis kindlustaks poliitilise toetuse parvlaevaliikluse lepingu jätkumiseks.

Print Friendly, PDF & Email