Silja esineb Peterburis

silja

10. juuni õhtul esineb bänd Silja Peterburis koos Anne Veski, Tanel Padar & The Suni ja koosseisuga AveNue Narvast. Kontsert toimub kodanikudiplomaatia initsiatiivi “1000 eestlast Peterburis” raames.

Ansambli Silja kitarrist ja laulja Silja Vipre ütles Saarte Häälele, et bänd läheb Peterburi täies kooseisus. Lisaks temale mängivad bändis Üllar Priks klahvpillidel, Kristo Joosep trummidel, Toomas Pihlau basskitarril ja Jan Viileberg kitarril.

“Meid kutsuti Peterburi esinema ja ega peale jah-vastuse muud vastust sellisele pakkumisele anda ei saagi,” lausus Vipre ja lisas, et on suur au olla Peterburis laval koos sellise kaliibriga artistidega. Kutsujaks oli “1000 eestlast Peterburis” eestvedaja Meelis Kubits.

Kuigi bänd on alles suhteliselt noor, on neil suvel teisigi põnevaid esinemisi. Näiteks 26. mail ollakse Riias Läti õllefestivali pealaval, juuli lõpus aga Klaipedas merefestivalil. “Põnev aeg on ees, ehk veidi hirmutav ka,” nentis Vipre.

Print Friendly, PDF & Email