Leedo: raha küsis Kiil (5)

Esmaspäeval toimunud kohtuistungil kinnitas tunnistajana üle kuulatud Vjatšeslav Leedo, et endine Tallinna Sadama nõukogu esimees Remo Holsmer pole temalt parvlaevahankega seonduvalt kunagi raha küsinud, nagu viimase hinnangul Postimehe eelmise aasta 4. ja 5. septembri lugudes väidetakse.

Tartus toimunud kohtuistungil leidis Holsmeri esindaja Soraineni vandeadvokaadi Karin Madissoni sõnul tõendamist fakt, et Remo Holsmer ei ole Leedolt raha küsinud, vahendas Delfi.

Leedo kinnitusel küsis raha Allan Kiil. “Raha küsimine tuli otseselt välja Tallinna Sadama juhatuse liikmelt Allan Kiililt. Ta nimetas ka summa. Summa oli joonistatud 4 sidrunit ehk siis 4 miljonit.

Oli öeldud, et kui saame selle summaga hakkama, siis saame poliitilist toetust ja tuleb rääkida ning kohtuda inimestega, Remo Holsmeriga, kuna tema ajab sadamas seda liini. Seda ütles Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil, võis olla 2014. aastal,” rääkis Leedo kohtus.

Print Friendly, PDF & Email