MIS JUHTUS (3)

Kuressaare politseijaoskonna patrulltalituse juhi Matis Siku sõnul kõrvaldas politsei nädala jooksul roolist kolm alkoholijoobes juhti ja kaks juhti, kel puudus vastava kategooria juhtimisõigus. Lisaks mõõtis politsei 13. mai päeval kiirust ja algatada tuli kaks menetlust seoses piirkiiruse ületamisega ning üks tehnoülevaatuse kontrollnõude rikkumise tõttu. Sama suunitlusega reid on plaanis ka sel nädalal.

“Laenas” jalgratta

9. mai päeval võttis 51-aastane mees Rae Konsumi juurest rattahoidlast lukustamata jalgratta ja sõitis sellega mööda linna ringi. Järgmisel päeval jättis ta ratta linna turuplatsile maha. Juhtumi osas on alustatud väärteomenetlust.

12. mai varahommikul teatati, et Kuressaare linnas on sisse murtud kõrvalhoonesse ja varastatud paadimootor, survepesur ja tööriistakast. Alustatud on kriminaalmenetlust. Kahju suurus on 3914 eurot.

Viskas naabrit tellisega

13. mai õhtul sai politsei väljakutse Laimjala valda, kus naabrid olid vanade arvete klaarimise pinnalt tülli pööranud. Sõnavahetuse käigus viskas üks naaber teist silikaatkiviga, mis õnneks ei tabanud. “Alustatud on väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rikkumist,” lisas Sikk.

Laupäeval teatati, et Kuressaares on varastatud saunakeris ja saunalava. Alustatud on väärteomenetlust.

Sama päeva õhtul sai politsei väljakutse Kuressaare linnas Pihtla teele, kus viibis 41-aastane mees, kel olid pea piirkonnas peksmise jäljed. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Kahtlusalune on politseile teada ning alustatud on kriminaalmenetlust.

Peksmine Laimjalas

Laupäeva öösel pöördus kiirabisse 25-aastane mees, kes teatas, et teda on Laimjala vallas rünnatud. Mehe vigastused vajasid haiglaravi. “Vägivallateo täpsemad asjaolud on selgitamisel, ent võimalikud vägivallatsejad on politseile teada,” ütled Matis Sikk.

Pühapäeva päeval teatati politseile, et Kuressaare linnas on vandaalitsetud ühe sõiduauto kallal, lõhutud on küljepeegel. Juhtumi osas on alustatud väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb väheväärtusliku asja kahjustamist.

Print Friendly, PDF & Email