Kruusaralli algab Kaugatomas (4)

Traditsiooni kohaselt algab kruusaralli hooaeg sealsamas, kus igal aastal ka lõpeb –kuulsal Kaugatoma kiiruskatse rajal, kus sõidetakse laupäeval Saaremaa rallisprinti.

Kokku läbitakse pea üheksakilomeetrist katset kolmel korral ja erinevalt varasematest aastatest kasutatakse nn miniralli formaati, kus kõik kolm katset lähevad arvesse ja katsete ajad liidetakse. Starti on oodata üle 30 auto.

Möödunud hooajal Saaremaa ralli võitnud Egon Kaur (Mitsubishi Lancer EVO 9) sihib tänavu N4-klassi Eesti meistritiitlit autorallis ja talle on Saaremaa rallisprindil osalemine eeskätt võimalus uue kaardilugejaga koostööd lihvida. Tema kõrval on Silver Simm, kellele see on esimene kord istuda nelikveolises autos.

Esiveoliste kuni 1,6-liitriste mootoritega R2-autode klassis tõotab tulla tihe konkurents. Valitsevad Eesti meistrid Miko Niinemäe – Martin Valter (Peugeot 208 R), kohalikud sõitjad Rasmus Uustulnd – Imre Kuusk (Ford Fiesta R2), Kenneth Sepp – Tanel Kasesalu (Ford Fiesta R2), Ken Torn – Riivo Mesila (Ford Fiesta R2) ja Sander Siniorg – Karl-Artur Viitra (Ford Fiesta R2) ning Roland Poom – Martti Halling (Ford Fiesta R2) kuuluvad kindlasti nende hulka, kel on hooaja esimesel kruusasõidul võidulootust.

Esimene võistlusauto stardib esimesele katsele kell 13.

Print Friendly, PDF & Email