Mis Taritu lauluklubil tehtud, mis plaanis

HEAD SOOVID: Memme-taadi lauluklubi juhendaja Erna Niit soovib uuele ansamblivanemale Iivi Argelile meeldivat koostööd.  Urve Vakker

HEAD SOOVID: Memme-taadi lauluklubi juhendaja Erna Niit soovib uuele ansamblivanemale Iivi Argelile meeldivat koostööd.
Urve Vakker

3. mail tegid Taritu memme-taadi lauluklubi liikmed kokkuvõtteid oma möödunud hooajast ja seadsid plaane edaspidiseks. Kaua aastaid ansamblivanem olnud Maia Pehme loovutas koha Iivi Argelile. Lilli ja häid sõnu jagus mõlemale.

Tavalisest pidulikumal kokkusaamisel tõdeti, et taas on olnud toimekas aasta. Lauluklubi juhendaja Erna Niit: “Oleme eelneva tegevusaasta jooksul aidanud lauluga sisustada Kihelkonna hooldekodu uue söögitoa avamist, korraldanud neile traditsioonilise jõulukontserdi ja ülestõusmispühade puhul üllatasime neid korvitäie värviliste munadega. Jõululauas istusime Kihelkonnal koos Rukkilillede tantsurühmaga. Meeldejäävad olid kohtumine Kuressaare tantsurühmaga Marleen ja koos nendega antud ühine kontsert Salmel. Kordaläinuks võib pidada Kuressaare päevakeskuses antud kontserti vanavanemate päeva puhul. Toredaid koosolemisi on olnud mitmeid meie oma koduses Taritu rahvamajas. Üks tõsisemaid ettevõtmisi oli muidugi meie teise plaadi “Sinust laulaksin veel” väljaandmine ja lauliku koostamine.”

Üksmeelselt leiti, et koos tegutsemine on andnud palju positiivseid emotsioone ning need on aidanud püsida hingelt terve ja nooruslikuna.

Hooaeg on küll läbi, aga ega laulumemmed-taadid puhkusest hooli. Ees ootab huvitav väljasõit Ansekülla. Ka on ansambel palutud laulma Aaderkasside 25. sünnipäevale juuni lõpus. Pealtvaatajaks ei jääda kindlasti ka oma kohalikul, Taritu 55. laulupeol. Oodatakse huviga, mida järgmine aasta veel põnevat toob.

Urve Vakker,
Taritu raamatukogu

Print Friendly, PDF & Email