Saaremaa noorsootöö saab juurde üle 11 000 euro

Saaremaa noored saavad juurde mitmeid võimalusi huviringides osalemiseks, seda tänu Eesti noorsootöö keskuse (ENTK) korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursile.

Ühtekokku eraldati toetust 12 projektile kogusummas 11 097 eurot. Toetuse abiga viiakse tänavu Saaremaal ellu mitmeid põnevaid noortele suunatud üritusi ja ettevõtmisi ning soetatakse moodsat tehnikat.

Projektide hindamiskomisjonis osalenud ENTK spetsialisti Elve Krusteni sõnul tutvuti eelnevalt kõigi noortekeskustega, et nende võimalustest ja vajadustest võimalikult täpne pilt saada.

“Väga hea meel oli näha, et suur osa projektidest on suunatud noorte kaasamisele erinevatesse tegevustesse,” ütles Krusten. “Näiteks kalapüügivõistlus Lõve Lust on iga-aastane noorte seas palavalt oodatud üritus. Kindlasti on väga põnev ka Orissaare ANK-i robootikaringi jätkusuutlikkuse projekt, mis loob huvitavaid uusi võimalusi.”

Saaremaa noorte bändide ja lauljate hulgas populaarne Orissaare helistuudio saab soetada õppetarkvara, Kuressaares jätkub noortebändide festivali traditsioon, toimuvad omaloomingupäevad ja palju muud.

 

Print Friendly, PDF & Email