Eakad soovivad Ene Vahteri ametisse jäämist

86-aastane kuressaarlane Maimu Sõrm pöördus Kuressaare linnapea pole palvega, et SA Kuressaare Hoolekanne juht Ene Vahter saaks jätkata eakate päevakeskuse juhina.

“Kuressaare päevakeskuse igapäevase külastajana olen selle aja jooksul näinud paljusid juhte,” kirjutab Sõrm, kelle hinnangul on Vahterist lühikese ajaga saanud tubli ja armastatud juht. “Meie Ene on teinud eakatest tühjendatud päevakeskusest pensionäride kodu, tõelise vanainimeste kohtumispaiga. Ta on võtmeküsimusena ja suurepäraselt lahendanud probleemi Kuressaare pensionäride ühenduse ja päevakeskuse vahel, mille tulemusena laabub koostöö väga hästi.”

Sõrm tõdeb, et midagi sellist pole eakad päevakeskuse olemasolu jooksul veel näinud.

“Praegu on teil käsil sotsiaalsüsteemi ümberkorraldamised. Loomulikult vajab uus struktuur tugevat juhti,” kirjutab Maimu Sõrm. Tema sõnul võiks asutuse juht tegelda rohkem üldjuhtimise ja majandusküsimustega, Vahterist võiks aga saada uue organisatsiooni juhi asetäitja. “Heatahtliku ja väga püüdliku inimesena suudaks ta meie heaks palju korda saata,” leiab Maimu Sõrm. “Linna juhtidel ei tuleks valikut kahetseda.”

Kuressaare Hoolekande juhi konkurss kestab esmaspäeva keskpäevani.

 

 

Print Friendly, PDF & Email