Raasuke ja Helm pürivad parimaks juhiks

Konkursi “Parim juht 2016” sõelale on ajalehe Äripäev andmeil jäänud kolm finalisti. Finaali on jõudnud LHV Grupi juhatuse liige Erkki Raasuke, kes on tihedalt seotud Saaremaaga, on oma südameasjaks võtnud Soela sadama ja kelle juuredki siia ulatuvad, maksu- ja tolliameti peadirektor Marek Helm, kes on pesueht saarlane, ja Swedbank Eesti peadirektor Robert Kitt.

Neist parima selgitamisel ei ole oluline mitte ainult organisatsiooni või ettevõtte edukus, vaid ka juhi eetilisus ja soov ühiskonnas laiemalt kaasa rääkida. Žürii hindas kandidaatide laitmatut mainet ja eetilist käitumist. Samuti nende juhitud organisatsiooni või ettevõtte häid ja jätkusuutlikke tulemusi, aga ka kandidaadi panust Eesti elu parandamisse laiemalt kui vaid enda juhitud organisatsioon ja selle loodud lisaväärtus.

Kandidaadid esitasid personalijuhtimise ühing PARE, ajaleht Äripäev ja Postimees. Võitja kuulutatakse välja Pärnu juhtimiskonverentsil, mis toimub mai keskel.

Print Friendly, PDF & Email