Palgatabeli tipus on kohtunik (3)

Saaremaal töötavatest riigiametnikest on kõrgeim töötasu Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumaja juhil Külli Mõlderil, kelle palk on 3609 eurot.

Veidi väiksem (3437 eurot) töötasu on kohtunikel Kristel Pedassaarel ja Reena Undrestil. Lääne ringkonnaprokuratuuri prokurör Svetlana Maripuu teenib 2805 eurot, maavanem Kaido Kaasik 2800 ja politseijaoskonna juht Rainer Antsaar 2050 eurot. Keskkonnainspektsiooni Saaremaa büroo juhi Jaak Haameri, keskkonnaameti juhtivspetsialisti Raivo Kallase ning maksu- ja tolliameti Kuressaare teenindusbüroo juhataja Olev Martinsoni palgad jäävad vahemikku 1690–1600 eurot.

Saaremaa veterinaarkeskuse juhataja Toivo Jürissoni palk on 1555 eurot ja Saaremaa päästekomando juhataja Margus Lindmäe teenib 1366 eurot.

Print Friendly, PDF & Email