Noortekoorid kinkisid linnale popkontserdi

Pildil on esiplaanil ansambli Varsakabi laulja Carlos Liiv ja dirigent Mai Rand. MAANUS MASING

Esiplaanil ansambli Varsakabi laulja Carlos Liiv ja dirigent Mai Rand.
MAANUS MASING

Kuressaare kultuurikeskuses astusid üleeile õhtul üles neli koori ja kaks ansamblit ning kümmekond solisti, kes esitasid laule Tartus toimuva Popkooripeo kavast. Repertuaari kuulusid lood Fixilt, Apelsinilt, Trafficult, Karavanilt ja Mahavokilt.

Tasuta kontserdi andsid Kuressaare gümnaasiumi tütarlastekoor Vocaliisa, KG huvikooli Inspira segakoor AVE, Saaremaa ühisgümnaasiumi lastekoor Kressendo ja segakoor Kreedo ning ansamblid Särts ja Varsakabi. Koore juhatasid Mari Ausmees, Mai Rand, Helle Rand, Pilvi Karu ja Riina Laanes.

Mari Ausmees ütles Saarte Häälele, et kontserdiks sai kõvasti harjutatud ja tulemusega võis igati rahule jääda. “Selle ettevalmistuse kohta, mis oli, tuli hästi välja,” lisas ta. Kontsert sooviti korraldada kindlasti Kuressaare sünnipäevanädalal. Nii oli see justkui noorte kink linnale, märkis Ausmees.

Mõlemast koolist on esindus minemas ka 2. juulil Tartu laululaval toimuvale 5. Popkooripeole.

 

Print Friendly, PDF & Email