Orissaare staadion sai uued jalgpalliväravad

Legendaarne Orissaare tammega staadion sai endale uued 5x 2 meetri suurused väravad, mida hakatakse kasutama väiksemal väljakul.

MTÜ Orissaare Sport juhataja Andla Rüütel ei osanud öelda, kui palju väravad maksma läksid, kuna Margo Karu ja Raul Koppel valmistasid need tasuta. Materjali osas aitas Alunaut OÜ ja rahaliselt panid õla alla mitmed Orissaare jalgpallihuvilised.

“Väravad leiavad tulevikus kindlasti palju kasutamist,” märkis Andla Rüütel. “Kohe hakkavad väljakul mängima Orissaare gümnaasiumi õpilased ja Orissaare spordikooli trennilapsed. Suvel on Orissaares tulemas koostöös Eesti jalgpalliliiduga Rimi suvelaagrid ning mais korraldame Ida-Saaremaa karikavõistluste raames piirkonna koolidele jalgpallipäeva. Ja muidugi kasutavad väravaid suvel Orissaares “laagerdavad” mandri klubid.”

Andla Rüütel lisas, et Orissaare meestel on plaanis osaleda tänavu ka jalgpalli rahvaliigas, kus võistkonna kapten on Raul Koppel.

 

Print Friendly, PDF & Email