Matkavekka otselennud on spaapuhkajate seas popid

Paariaastase pausi järel alustas Matkavekka läinud laupäeval taas otselendudega Soome linnadest Kuressaarde. Esimese lennuga saabus Kuopiost 71 spaapuhkajat.

Matkavekka Saaremaa tootejuhi Tiina Steniuse sõnul oli Matkavekka selle kevade esimene tšarterlend kenasti graafikus ja maandus Kuressaare lennujaamas laupäeval.

Lennukis oli tootejuhi sõnutsi 71 reisijat, kes majututi hotellidesse Grand Rose Spa, Saaremaa spaahotell Rüütli ja Arensburg Boutique Hotel & Spa. “Peaaegu kõik reisijad on valinud spaapuhkuse ja veedavad Kuressaares ühe nädala,” märkis ta.

Tagasi Kuopiosse lennatakse eeloleval laupäeval. Suur osa reisijatest on Saaremaal varem käinud. Matkavekka järgmine lend saabub Kuressaarde Jyväskyläst sel laupäeval ja eilse seisuga oli selle reisi ostnuid ligi 70.

Matkavekka sihtkoha juhi Kristiina SaarRanna sõnul alustasid nad tšarterlendude korraldamist Saaremaale juba aastal 2007. Vahepeal aga tuli lendudesse sisse paus. Ent sel kevadel on nende klientidel taas suurepärane võimalus valida kiire ja mugav lennureis Soome maakonnalinnadest Kuressaarde.

Lennud toimuvad laupäeviti 9. aprillist kuni 7. maini Kuopiost, Jyväskyläst ja Joensuust. “Lisaks spaapuhkuse nautimisele saavad soovijad nädala jooksul erinevatel ekskursioonidel osaledes tutvuda Kuressaare ja Saaremaaga,” märkis Saar-Rand.

Ekskursioonid viib läbi Matkavekka giid Saaremaal Tiiu Kiil ja Kristiina Saar-Ranna sõnul on giidi andmeil huvi ringsõitude vastu suur. “Ka korduvalt Saaremaad külastanud kliendid soovivad ikka ja jälle osaleda, et näha ja kuulda, mis on uut ja huvitavat, või lihtsalt taaskülastada tuttavaid paiku,” rääkis ta.

Matkavekka koostööparter on lennufirma Air Baltic ja lennatakse 76-kohaliste lennukitega.

 

Print Friendly, PDF & Email