Villi Pihl lahkub Kuressaare Sanatooriumist (5)

villi pihl

Kuressaare Sanatoorium AS jätkab edaspidi täiesti uue juhtkonnaga, kuna senine müügi- ja turundusjuht Villi Pihl (fotol) lahkub ettevõttest omal soovil.

Seni ühe juhatuse liikmena suuresti ka ettevõtte kõneisik olnud Pihl kinnitas Saarte Häälele oma lahkumise fakti. Samas ei soovinud ta selle põhjuseid lahata. Pihl ütles, et mis edasi saab, seda ta päris täpselt veel ei tea.  AS-i nõukogu esimees Laura Sohvie Liblik ütles, et esialgu Pihli ametikohale kedagi ei võeta. Praegu otsitakse lisatööjõudu müügiosakonda. “Otsime hakkamist täis ja tragi müügikonsultanti,” ütles Liblik.

Saarte Hääl kirjutas nädala alguses, et AS-i Kuressaare Sanatoorium täielikud omanikud on nüüd hiljuti surnud Ago Libliku lapsed Laura Sohvie ja Oskar. Ettevõtte juhatuse esimeheks tuleb maikuust Toivo Ast.

 

Print Friendly, PDF & Email