Maaturismi ettevõtjad kutsuvad 1. mail omale külla

Tutvustamaks puhkusevõimalusi Eestis, avavad maapiirkonna turismiettevõtted juba kolmandat korda 1. mail oma uksed külastajatele ning tutvustavad oma ettevõtet ja teenuseid lähemalt.

Eesti Maaturismi andmeil saab sel päeval kas päris tasuta või erihinnaga osaleda matkadel ja retkedel, sõita paadiga, teha käsitööd, osaleda töö- ja õpitubades, kogeda uusi maitseelamusi, lüüa kaasa talgutel, teha tutvust taluloomadega, kohtuda pererahvaga, käia kuumas saunas jpm põnevat. Igal ettevõttel on selleks päevaks oma külalistele isiklik pakkumine.

Ehkki maaturismi ettevõtjaid, kes ettevõtmises kaasa löövad, lisandub veel, on Saare maakonnas ennast juba n-ö üles andnud Loona mõis, hotell Saaremaa Thalasso Spa Mändjalas, Mustjala Mustard, Angla tuulikumägi ja pärandkultuurikeskus, Koplimäe mahetalu, Vanatoa turismitalu, Tõnise majatalu Paenase külas ja Tihuse hobuturismitalu.

Print Friendly, PDF & Email