JUHTKIRI: Tähtis turvalisus (1)

Õnneliku elu jaoks on üks olulisemaid asju turvatunne. See eluliselt tähtis tunne sõltub aga tegelikust turvalisusest.
Kui keegi meie kodu tühjaks varastab, meile autoga purjuspäi otsa sõidab või kodumaja punase kuke roaks langeb, saab meie turvatunne kõva hoobi. Või kaob sootuks.

Eile sai avaseminaril kokku tänavu veebruaris moodustatud Saare maakonna turvalisuse nõukogu, kuhu kuuluvad maavalitsuse, omavalitsuste, riigiasutuste ja erinevate organisatsioonide esindajad. Need, kes oma tegevusega seisavad hea selle eest, et meie elu siin mere taga oleks mõnus ja rahulik.

Kuigi üldeesmärk on sama, on kindlasti mõttekas teha selle nimel koostööd, leppida kokku suunad ja tegevus, kuidas eesmärki saavutada. Ühtsuses peitub ju jõud. Loomulikult ei saa üle ega ümber ka sellest, et igaüks meist, Saare maakonna elanikest saab hea seista selle eest, et siinne elu oleks turvalisem. Igaüks loeb.

Print Friendly, PDF & Email