Noored ratsanikud võtsid mõõtu

NOORIM: Päeva noorim võistleja oma esimesel võistlusel – Aleksandra Ruttu Roomal. MARI-ANN UDEKÜLL

NOORIM: Päeva noorim võistleja oma esimesel võistlusel – Aleksandra Ruttu Roomal.
MARI-ANN UDEKÜLL

Läinud pühapäeval toimus Kõrusel asuva Reinu ratsatalu korraldatav Vaheajakarika III etapp, kus võistlesid Reinu ratsatalu ja Minni Hobutegevuse noored ratsanikud ja ka kolm harrastajat.

Peretütar Mari-Ann Udeküll märkis, et kuna kõnealune karikasari on Reinu ratsatalu ratsutajate omavaheline võistlus olnud juba pikki aastaid, siis osalesid ainult oma ratsutajad ja perenaise vanema tütre ratsutajad Minni Hobutegevusest.

Esimene võistlusala oli proovikivi, kus sõideti nii maalatte kui ristikesi. Esimese koha sai Kärt Tiitson Aroomil, teise koha Kristi Tiitson samuti Aroomil ning kolmanda koha Aleksandra Ruttu Roomal. Võistlejaid oli kokku seitse.

Järgmine kõrgus oli 50–60 cm ja esikoha napsas siin Jacqueline Putnik Roomal, teise koha sai Karmen Udeküll Westernil ja kolmanda koha Georg Paomees Roomal. Neljas koht oli aga Sanna Sadama ja Roosi päralt ja viies koht kuulus Triin Tõnisotsale ja samuti Roosile. Sellel kõrgusel võistlejaid oli 15.

Viimane sõit oli parkuur, kus oli võimalik valida kõrguste 75/85/95 vahel. Võistlejaid oli siin kokku 23. Esikoha saavutas Elise Maria Trei Rheal, teise koha Karmen Udeküll Wild Beautyl, kolmanda koha Eeva Helga Kupits Angel, neljanda koha Marie Adele Abel Wendyl ja viienda koha Danii Marii Sillamägi Hestial.

Print Friendly, PDF & Email