Vindine 16-aastane neiu trügis vägisi rooli (6)

Suure reede öösel pidas politsei Kuressaares kahel korral kinni 16-aastase alkoholi tarbinud ja juhiloata tütarlapse.

25. märtsi öösel kell 00.25 peatas patrull Kuressaares Uuel tänaval sõiduauto, mida juhtis alaealine 16-aastane tütarlaps. Tüdrukul puudus juhiluba ja tal tuvastati alkoholitarvitamise tunnused. Tütarlaps kõrvaldati roolist ja anti vanematele üle. Ent juba samal ööl kell 4.55 peatas politseipatrull Kuressaares Kihelkonna maanteel sõiduauto, mida juhtis sama tütarlaps. Ka seekord tuvastati juhil alkoholi tarvitamise tunnused ja alaealine kõrvaldati sõiduki juhtimiselt. Mõlema juhtumi osas on alustatud väärteomenetlust.

26. märtsi päeval toimus politseireid “Kõik puhuvad”. Kontrolliti 281 sõidukijuhti, kellest kahe vastu alustati väärteomenetlust seoses mootorsõiduki juhtimisega ebakaines olekus. Neist ühe juhi peatas politsei Pihtla vallas ja teise Lääne-Saare vallas.

Kokku kõrvaldas politsei nädala jooksul sõiduki juhtimiselt seitse sõidukijuhti, kes olid tarvitanud alkoholi.

 

Print Friendly, PDF & Email