Uutel parvlaevadel saab toitlustajaks Arensburg (2)

Oktoobrist Eesti suursaarte ja mandri vahel opereerimist  alustavatel parvlaevadel  hakkab toitlustusteenust pakkuma Arensburg OÜ ja kaupluste pindadel teenindama R-kiosk Estonia AS.

Parvlaevade toitlustaja ja kaupluste opereerimise konkurss toimus kahes voorus. Teises voorus kohtuti viie ettevõttega, kes kõik tutvustasid oma kontseptsioone, menüüsid ja lähenemisviise. Teenusepakkujate valikul said määravaks nii  makstava renditasu suurus kui ka pakutud kontseptsioon.

Parimate pakkujatega sõlmitakse leping kolmeks aastaks ja selle perioodi lõpus on võimalik lepingut pikendada kahe aasta võrra.

TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar tõdes, et tegemist oli äärmiselt tasavägise ja keerulise valikuga.

„Kogemust ja rahalist poolt on alati lihtne hinnata, kuid meie jaoks oli väga oluline ka kontseptsioon ning see, et kliendid saavad laeval reisides positiivse kogemuse. Oleme valitud partneritega väga rahul. R-kiosk on teada ja tuntud tugev kaubamärk ning nende kontseptsioon on selge ja eestimaist toodangut väärtustav. Arensburg OÜ tunnetab Saaremaa ettevõttena selgelt ootust, mis on kõikidel saarte elanikel uutele parvlaevadele ja seal osutatavale teenusele. Kuna Arensburg OÜ-l on märkimisväärne  kogemus muuhulgas suurte rahvahulkade toitlustuse valdkonnas, siis saavad nad kindlasti väga hästi hakkama. Etteruttavalt võib lubada, et uute parvlaevadega reisijatel on Arensburg OÜ toitlustuskontseptsiooni kohaselt oodata nii mõndagi uut ja põnevat.“

R-Kiosk on enam kui 100 müügikohaga üks suurimaid väikepoodide jaekette Eestis, mis pakub  kiiret kosutust ja parimat tootevalikut  üle kogu riigi. R-Kiosk on  Eesti turul tegutsenud juba 20 aastat ning arendanud R-Kioskit just siinse turu ja inimeste järgi.

 

Print Friendly, PDF & Email