UUS! Kuressaare politsei otsib 60-aastast Vellot (1)

POLITSEI

POLITSEI

Kuressaare politseijaoskond teeb kindlaks 15. märtsi õhtul Laimjala külast lahkunud 60-aastase Vello asukohta.

Politseile teadaolevalt nähti Vellot viimati 15. märtsi õhtul Laimjala küla lähistel ja esialgsetel andmetel ta oli teel oma koju Männiku külas. Vello on keskmise kehaehitusega, umbes 175 cm pikk ja tal on tumedad lokkis juuksed. Vellol võis kadumise hetkel seljas olla tumedat värvi jope ning peas nokkmüts. Jalgratas, millega ta liikus oli sinine ja mustade poritiibadega.

Politsei on siiani olnud aktiivses kontaktis mehe lähedastega, kes on ka omal käel Vello asukohta üritanud välja selgitada. Paraku tulemusteta. Lisaks sellel on politsei kontrollinud kõiki tema võimalikke liikumistrajektoore, kuid otsingud ei ole siiani tulemusi andnud.

Kõigil, kellel on infot Vello võimaliku asukoha kohta või on näinud tema kasutuses olnud jalgratast, palume sellest teada anda e-posti aadressil hillar.peegel@politsei.ee või 5349 3773.

Print Friendly, PDF & Email