Lääne-Saare suusatajad osalesid Eesti valdade talimängudel aktiivselt

TUBLID SUUSATAJADl: Tarmo, Mairo ja Oliver Mändla.  MARIKA KAKKO

TUBLID SUUSATAJADl: Tarmo, Mairo ja Oliver Mändla.
MARIKA KAKKO

24. Eesti valdade talimängud peeti 27.–28. veebruaril Põlvas, et välja selgitada parimad vallad. Lääne-Saare vald oli esindatud suusatajatega ja üldkokkuvõttes saavutasid saarlased 46 valla hulgas 44. koha.

Lääne-Saare valda oli esindamas perekond Mändla ja seda siis koosseisus Mairo, Oliver ja Tarmo. Tarmo Mändla osales meeste võistlusklassis 50 ja vanemad ning saavutas igati korraliku 5. koha. “Oleksin soovinud poodiumile, aga et meil Saaremaal oli lumega kitsas ja suusatada pole sel aastal palju saanud, siis on see igati korralik tulemus. Natuke jääb siiski hinge närima, sest medalikoht oli ainult 11,4 sekundi kaugusel,” rääkis Tarmo Mändla.

Meeste 10 kilomeetri võistlusklassis sõitsid Mairo ja Oliver. Vennad jõudsid esikümne piirimaile ja saavutasid vastavalt Mairo 14. ja Oliver 12. koha. “Võrreldes eelmise aastaga oleme vahet esimestega tublisti vähendanud, kuigi kohal oli lausa Eesti paremik. Suusavarustuse osas oleme tippudega samal tasemel, aga eks tehnikat ja üht koma teist oleks kindlasti vaja veel parandada. Oleme koos vennaga tulemusega rahul,” rääkis Mairo Mändla.

Meeste 3×5 km teatesuusatamises saavutati 8. koht.

24. Eesti valdade suvemängud toimuvad 2.–3. juulil Pärnumaal Vändras.

Asko Esna, Lääne-Saare valla spordijuht

 

Print Friendly, PDF & Email