Audi keskuse ette soovitakse parkla rajada (12)

Audi_Kuressaare

Reval Auto Esindused OÜ on Kuressaare linnavalitsusele esitanud projekteerimistingimuste taotluse eesmärgiga rajada Audi Kuressaare keskuse ette parkla. Taotlusega kaasneva joonise järgi peaks parkla tulema kohta, kus praegu on purskkaevuga bassein.

Kümme aastat tagasi, kui Audi sõiduautode müügi- ja teeninduskeskus Tallinna tänava äärde ehitati, tekitas üksjagu vastukaja seal varem olnud tiigi likvideerimise kavatsus. Projekti muudeti toona ja tiik kujundati ümber basseiniks ning lisati purskkaev.

Keskuse esindaja eile parkla rajamise eesmärke ja vajadust lähemalt kommenteerida ei soovinud.

Linnavalitsusest öeldi, et taotlust ei ole jõutud veel menetleda, kuna see alles jõudis nendeni. Samas viidati, et tegemist on küllaltki kaaluka küsimusega, kui objekti ajalugu arvestada.

Print Friendly, PDF & Email