FC Kuressaarele Viljandis kindel võit

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B-s lasid FC Kuressaare viikingid kohe kohtumise algul Viljandi JK Tulevik II vastu kiivrisarved käiku, võtsid mängu enda kontrolli alla ja said kindla 5 : 2 võidu.

Viljandi kunstmurustaadionil mängitud kohtumises asus FC Kuressaare Sander Viira 9. ja 22. minuti väravast juhtima 2 : 0. „Võtsime neil kohe kõri pihku,“ tunnistas peatreeneri kohusetäitja Sander Viira. „Meeste kontsentreeritus mänguks oli hea, saime kohe teravad rünnakud toimima ja see tõi ka suhteliselt kiirelt edu.“

28. minutil viis Margus Rajaver meeskonna juba 3:0 juhtima. Puhkama mindi siiski 3:1 eduseisus, sest 41. minutil lasti väljakuperemeestel Hegert Heili poolt üks värav tagasi lüüa.

Teine poolaeg algas taas saarlaste ülekaalu tähe all. 72. minutil lõi Mario Stern 4:1 ja kolm minutit hiljem Margus Rajaver 5 : 1. Lõppseisu 5 : 2 vormistas 77. minutil Jaagup Luhakooder.

„Oleks rahul, kui me oleks taga nullis hoidnud,“ lausus Sander Viira. „Meil oli mängus kahjuks häid ja halbu perioode. 3 : 0 ja 5 : 1 eduseisul lasi osa mehi jala sirgu, sest mõtlesid, et võit on käes.“

Sander Viira hinnangul kulges kogu kohtumine saarlaste taktikepi järgi. Vastasel lasti algul palli taga lükata ja nad kasutasid rohkem pikka palli. Siis hakati mulke kõrgemalt pressima ja edu tuli.

„Kaitses on meil jätkuvalt ebakõlasid, sest väravad tulid liiga lihtsalt,“ leidis Sander Viira. „Ka koostöö kaitsjate ja väravavahi vahel jätab veel soovida. Aga hooaja edenedes peaks see kindlasti paranema.“

 

Print Friendly, PDF & Email