Hipid ja mutid Salmel (1)

ESMASPÄEVASED LILLELAPSED: Eliis Raaper, Hedy Läets, Viktoria Aljandi, Kadri Rabi, Angela Aavik, Marleen Juhandi, Rebeca Ilvik, Reet Rüütel ja Maris Arge vahetunnis lustimas. MARILIIS LAZAREV

ESMASPÄEVASED LILLELAPSED: Eliis Raaper, Hedy Läets, Viktoria Aljandi, Kadri Rabi, Angela Aavik, Marleen Juhandi, Rebeca Ilvik, Reet Rüütel ja Maris Arge vahetunnis lustimas.
MARILIIS LAZAREV

Kolm aastat on Salme põhikoolis korraldatud poiste- ja tüdrukutenädalat – viis päeva erinevaid stiile ja mänge. Sedakorda sai punkti järjekordne tüdrukutenädal.

Kooli huvijuht Mariliis Lazarev rääkis, et enne seda, kui tema huvijuhiks sai, oli koolis ikka tüdrukutele ja poistele mõeldud päev ja kunagi eelnevalt ka nädalad, kuid need traditsioonid olid vahepeal ära vajunud. “Koos suurepärase ja tegusa õpilas-

esindusega otsustasime traditsiooni taaselustada. See otsus õigustas ennast,” märkis Lazarev.

Poistenädalat korraldavad õpilasesinduse tüdrukud ja tüdrukutenädalat õpilasesinduse poisid, keda abistavad veel teised aktiivsemad poisid koolist. Sel aastal pühendati tüdrukutele just lõppev nädal. Stiilid olid tänavu järgmised: lillelapsed, ametid, memmed, tsirkus ja bling-bling.

Tüdrukud on tema sõnutsi sel nädalal olnud väga aktiivsed osalejad. “Iga päev on täis üllatusi, sest on fantastiline, mida lapsed välja mõtlevad,” kinnitas ta. Stiilinädal tähendab igas vahetunnis spetsiaalseid tüdrukutele mõeldud tegevusi-mänge.

Selline nädal on tema sõnul alati kõigile meeldinud. “Kui olen klassidega enne huvitöö tööplaani kinnitamist mõttetalguid ja kohtumisi korraldanud, siis tahetakse neid nädalaid ikka uuesti ja uuesti,” tähendas ta. “On öeldud, et koolipäevad mööduvad kiiresti, kui on tegevust – ja seda meie koolis jätkub!”

Tüdrukutenädalat korraldasid Asko Rüütel, Markus Tenn, Robin Vahter, Oliver Himmist, Patrik Lember ja Uku Timm.

Print Friendly, PDF & Email