Tõnu Seil suusaliidu peasekretäriks

Eesti suusaliidu juhatus kinnitas esmaspäeval alaliidu uueks peasekretäriks kultuuriministeeriumi endise asekantsleri Tõnu Seili.

Suusaliidu president Andreas Laane ütles, et Tõnu Seil võttis alaliiduga ise ühendust. “Tuleb muidugi tunnistada, et oleksime ka ise Tõnu Seilile lähenenud, arvestades, et tema kvalifikatsiooniga inimene oli turul jõude olemas,” lausus ta. “Tõnul on olemas väga hea juhtimiskogemus ning ilmselgelt parim selgus Eesti spordi juhtimise ja rahastamise osas. Tõnu on ise innukas suusasportlane ja aastaid toimetanud suusaspordi arengu seisukohalt elutähtsate projektidega, nagu näiteks Tehvandi spordikeskusega.”

Laane sõnul on eesmärgid ja lootused kõrged ning eelkõige on need seotud selge süsteemi loomisega esmajärjekorras alaliidu sees sooviga tagada suusaalade tasakaalustatud areng, suusaspordi harrastajate arvu kasv ja sportimisvõimaluste loomine just nendele sportlastele, kes on tõusmas tippu.

Seili sõnul on tema esimene töö end alaliidu tegemistega kurssi viia ja seepärast on praegu veel vara öelda, millised võiksid olla esimesed muudatused senises töös.

 

Print Friendly, PDF & Email