REPLIIK: Naistepäev jäägu! (5)

Ma ei tea, et mujal maailmas naistepäeva niimoodi tähistataks kui endise Nõukogude Liidu riikides. Mis sest, et naistepäev on, ärge pange pahaks, nõukogude pärand, on see minu meelest siiski kena traditsioon.

Kuna seda päeva on vabas Eestis tähistatud juba 25 aastat ning ka noored on selle traditsiooni omaks võtnud, küllap see jääb kestma ka tulevikus.

Minu meelest võiks naisi austada siiski mitte ainult naistepäeval, vaid kõikidel päevadel. Kuigi igal pool räägitakse aina võrdõiguslikkusest, leian mina, et see ei välista viisakust naiste vastu. See viisakus peab olema ja jääma. Võrdõiguslikkus on tore asi, aga see tähendab seda, et sama töö eest makstakse sama palka, mitte seda, et naiste vastu oleks keelatud viisakas olla. Austagem naisi!

Enn Meri, ettevõtja

Print Friendly, PDF & Email