Tiina Luks kandideerib vallavanemaks (14)

tiina luks

Lääne-Saare vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu saatis eile laiali kutsed 8. märtsil toimuvale volikogu erakorralisele istungile, mille päevakorras on vallavanema valimine ja uue vallavalitsuse kinnitamine. Lisaks annab Andres Tinno ülevaate valdade ühinemisprotsessist.

Lehtsalu sõnul on vallavanema kandidaat Tiina Luks, kuid ta ei välistanud ka Jaan Õunapuu kandidaadina ülesseadmist istungil.

Tiina Luks (pildil) kinnitas Saarte Häälele, et volikogu Reformierakonna fraktsioon on talle tõesti vallavanemaks kandideerimise ettepaneku teinud ja ta on ka oma nõusoleku andnud.

Sotsiaaldemokraadist vallavolinik Maidu Varik ütles eile Saarte Häälele, et üleeile nad Jaan Õunapuuga tõepoolest kohtusid, kuid tema esitamine vallavanema kandidaadiks ei ole sajaprotsendiliselt kinnitatud. Varik lisas, et enne tuleb olla täiesti kindel, et Õunapuu saab enamuse toetuse. Niisama ehku peale nad oma vallavanema kandidaadiga välja ei tule.

 

Print Friendly, PDF & Email