Saarlaste arv vähenes 11 võrra (1)

Saare maakonna elanike arv vähenes 2016. aasta veebruaris 11 inimese võrra, negatiivsed olid nii loomulik iive (–7) kui ka rändesaldo (–4).

Saare maakonna nõunik-perekonnaseisuametnik Avo Levisto ütles, et veebruaris registreeriti maakonnas 31 sündi ja 38 surma. Maakonda kolis 47 uut elanikku, elukoha aadress väljaspoole Saare maakonda registreeriti rahvastikuregistris 51 endisel maakonna elanikul.

Enim kaotas veebruaris elanikke Valjala (–9), seitsme võrra vähenes Pihtla ja Mustjala valla elanike arv. Positiivne oli veebruaris aga nii loomulik iive kui ka rändesaldo Lääne-Saare vallas, kus elanike arv suurenes 9 inimese võrra. Peamiselt väljastpoolt maakonda tulnud inimeste arvelt suurenes 9 võrra ka Muhu valla elanike arv.

1. märtsi seisuga oli Saare maakonna rahvastikuregistrijärgne elanike arv 34 200. Eelmisel aastal samal ajal elas Saaremaal 234 inimest rohkem.

Print Friendly, PDF & Email