Kommunaalprojekt sai õiguse korterit büroona kasutada (4)

Tallinna ringkonnakohtu 11. veebruaril tehtud määruse tulemusel sai Kuressaare Kommunaalprojekt õiguse kasutada Tiigi tn 2 korterit büroona ning vastavad muudatused on juba ka ehitusregistrisse kantud.

Kohus on seisukohal, et Tiigi tn 2 korteri kasutamine projekteerimisbüroona ei ületa omandi tavakasutusest tekkivaid mõjusid ja kõigi kaasomanike nõusolek ei ole vajalik.

“Ehkki ateljee on faktiliselt tegutsenud juba pikemat aega, pole ka puudutatud isikud suutnud praeguseni ei linnale ega kohtule esitada peale üldsõnaliste kartuste konkreetsemaid väiteid ateljee tegevusest tulenevate negatiivsete häiringute kohta,” märkis kohus.

“Täname kõiki heatahtlikke kaaslinlasi ja inimesi üle terve saare, kes meile kaasa elasid ega pidanud paljuks oma toetust ka avalikult väljendada,” ütles Kommunaalprojekti juht Veljo Maripuu.

Print Friendly, PDF & Email