Sõbrapäeva noortepidu Astes

 

RÕÕMSAD BÄNDIPOISID: Vasakult Mikk Nahkur, Sander Õispuu, Margerite Mesila, Karl-Reedik Mändar, Aleks Lõbu. LUKREEZIA KAJAK

RÕÕMSAD BÄNDIPOISID: Vasakult Mikk Nahkur, Sander Õispuu, Margerite Mesila, Karl-Reedik Mändar, Aleks Lõbu.
LUKREEZIA KAJAK

14. veebruar on valentinipäev, meil rohkem tuntud kui sõbrapäev. Meie otsustasime sõbrapäeva puhul korraldada suure ülevallalise sõbrapäeva noortepeo. Kuna tähtis päev langes pühapäevale, toimus pidu sellele eelnenud reedel ehk 12. veebruaril Aste klubis. Pidu algas kell 18 ja lõppes täpselt südaööl, kuid alates kella 22-st oli pidu mõeldud noortele alates 16. eluaastast.

Pidu algas hoogsalt: esinesid MINU tantsukooli Aste tantsutüdrukud. Pärast esinemist oli tantsuplats noorte päralt, kes said tantsu vihtuda DJ Kristjan Lillimäe plaadikeerutuste järgi.

Kaks tundi pärast peo algust astusid lavale Kärla bändikooli bändi liikmed ja nende esituses sai kuulda kolme raju lugu. Bänd oli ülivinge ning loodetavasti saab neid peagi veel kuskil esinemas näha. Pärast bändi etteastet mängis plaadimuusika edasi ja tantsimine ei lõppenud. Kui vahepeal siiski tundus, et noorte pidutsemisjõud on raugemas, viidi läbi mõned mängud. Kõige populaarsemaks osutus vana hea toolimäng, mida mängiti lausa kaks korda.

Pidulised said ka lihtsalt istuda ja sõpradega aega veeta ning kui kõhust kostis veidi korinat ja kurk kuivas, võisid noored külastada puhvetit. Puhvetis pakuti booli ja Maarja Nõu küpsetatud küpsiseid.

Peo lõpus jagasime välja ka neli tiitlit: kõige suurem sõber – Regor Konts, tantsukuningas – Karl Sai, tantsukuninganna – Ragne-Ketter Pärnoja, silmapaistev pidutseja – Sass Kesküla.

Peo kokkuvõtet tehes selgus, et pidu oli väga menukas – pidulisi oli veidi üle 80. See annab hoogu juurde ning kindlasti tuleb ülevallalisi ühispidusid veel. Järgmise korrani!

Deisi Klaas, noorsootöötaja

Print Friendly, PDF & Email