Kevadeootus noortekeskuses

Päevad lähevad järjest pikemaks ja valgemaks, kevad on peaaegu käes ja noortekeskus ootab kannatamatult Avatud Noortekeskuste projektivooru tulemusi. Kui kõik läheb hästi, saab meie maja peagi nii mõnegi vajaliku eseme võrra rikkamaks.

Vastlapäeval toimus Orissaare spordihoones algklassidele lõbus ja sportlik hommikupoolik, kus mänge ja võistlusi aitas läbi viia ka noortekeskuse esindaja.

Kodutütardega käisime sõbrapäeva tähistamas Aste põhikoolis kodutütarde mängudepäeval. Kavas oli kolm mängu: kabe, sulgpall ja pusle kokkupanek. Ainsa auhinnalise, 3. koha sai Lissel Lee Tamtik sulgpallis.

20. veebruaril olime noorekeskuse noortega kutsutud Muhu spordihoonesse ja noortekeskusse pallimängudepäevale, kus osalesid Muhu, Orissaare, Pöide, Valjala ja Kahtla spordihuvilised noored.

Poistel olid kavas korvpall, teatevõistlus ja saalijalgpall. Tüdrukutel teatevõistlus, rahvastepall ja saalijalgpall. Samal ajal kui noored üksteiselt mõõtu võtsid, keetsid noortejuhid maitsva seljanka.

Kuna tüdrukute võistkondi oli kohal väga kasinasti, siis saavutas Orissaare noortekeskuse noorema vanuseastme tüdrukute võistkond 1. koha. Võistkonda kuulusid Kertu Goidin, Eliisabet Vaba, Lissel Lee Tamtik, Hedina Madisson ja Lilia Kasela.

Noortekeskuses tegutseb viis huviringi: robootika, puutöö, muusika produtseerimine, kokandus ja kodutütred. Olete kõik lahkesti oodatud!

Maidi ja Eliise

Print Friendly, PDF & Email