Kevade alguse puhul lapsed laagrisse ja vanemad tervisepäevale!

Märts tuleb spordihoones sündmusterohke. Jätkuvad Saaremaa meistrivõistlused korvpallis ja Saku II liiga mängud. 5. märtsil kell 17.30 kohtuvad Orissaare spordihoones Orissaare/ Träx Rehvikeskus ja Saare Erek, 6. märtsil kell 16 Orissaare/ Träx Rehvikeskus ja Tesman. Mõlemad mängud toimuvad Saaremaa meistrivõistluste raames. Tule ja ela omadele kaasa!

12. märtsil toimub Orissaare spordihoones Saarepiiga jalgpalliklubi eestvõttel jalgpalliturniir Saarepiiga Talve Cup 2016, kuhu oodatakse osalema 2004. aastal sündinud tüdrukute jalgpallivõistkondi. Lisainfo Saarepiiga Facebooki lehelt.

21.–22. märtsil toimub taas koolivaheaja spordilaager. Laagrisse oodatakse kõiki spordihuvilisi lapsi, igas vanuses. Taas on kavas pallimängud, kergejõustik, liikumine värskes õhus ja muud lõbusad tegevused. Laagri viimasel päeval, 22. märtsil toimuvad noorte (kuni 7. klass) Saaremaa lahtised karikavõistlused teivashüppes. Selgub Saaremaa parim noor teivashüppaja. Laagri toimumist toetab Kaitseliit.

24.–27. märtsini osalevad Orissaare korvpallurid Soomes Lahtis peetaval korvpalliturniiril “Easter Tournament”.

26. märtsil toimub Orissaare spordihoones juba traditsiooniks kujunenud tervisepäevade sarja üritus, kevadine tervisepäev. Sel korral peab toitumisnõustaja ja personaaltreener Mirko Miilits motivatsiooniloengu “Mõtlemisega elu parimasse vormi”, kus selgitatakse mõtlemise mõju meie käitumisele, toitumisele ja seeläbi kogu füüsisele. Saab mõõta ka kehakoostist (rasvaprotsent, lihaste tasakaal ja jaotumine, vajalik päevane kaloraaž jm). Kehakoostise mõõtmine maksab 5 euro.

Toomas Kuusk viib aga läbi qigongi näidistreeningu. Qigong on Hiina taoistide surematuse otsingutel väljaarendatud kompleksne tehnika, mis hõlmab nii füüsilisi kui ka hingamisharjutusi ja meele kontrollimise tehnikat.

Tule, tee endale head! Üritus on kõigile tasuta.

Lisainfot saab jälgida Orissaare Spordi kodulehel www.orissaaresport.ee ja Facebookis.

Liisi Miller, SA Orissaare Spordihoone büroojuht

Print Friendly, PDF & Email