Kaarma võrkpallimeeskond võitis Muhu lahtised meistrivõistlused

ELDUR TORN

ELDUR TORN

VII Muhu lahtised meistrivõistlused on lõppenud ja seitsmenda järjestikuse tiitli võitis Kaarma.

Sügisel alanud üle-maakonnaline turniir oli sel korral väga põnev ja pakkus kõigile osavõitjaile parajalt mängulusti ja pinget. Kaarma võistkonnale pani kõvasti vastu Saaremaa Spordikooli I võistkond, kellega jäädi jagama üldisi punkte. Edumaa andis aga Kaarmale parem geimide suhe, mis reastas siis esikolmiku nii: 1. Kaarma, 2. Saaremaa SK I ja 3. Boston Project.

Kaarma võistkonna eestvedaja ja kapten Eldur Torn: “Väga pingeline ja huvitav hooaeg Muhu meistrivõistlustel. Kaks võistkonda olid teistest natuke paremad ja seda näitasid ka tulemused. Jäin oma mängijatega väga rahule ja tahaks loota, et meie edu jätkub ka Credit24 B-tugevusgrupis.”

Nii Kaarma kui ka Saaremaa Spordikool saavad esindada Saaremaad Credit24 B-tugevusgrupis, mille esimeste mängudeni pole enam kaua aega jäänud. Eldur Torn mõtleb aga tulevikule ja loodab, et kaks võistkonda saavad kokku ka Credit24 finaalis, mis oleks muidugi suur tunnustus kogu Saaremaale.

Kaarma võistkond mängis koosseisus Eldur Torn, Jonatan Usin, Tom Torn, Egert Ader, Tarmo Aasa, Urmo Saar, Taavi Prei, Tanel Lindmets, Ott Leivisto, Taavi Vipp, Are Keel ja Gabriel Sepp.

Parimaks mängijaks nimetati Tarmo Aasa (fotol).

Asko Esna, Lääne-Saare valla spordijuht

Print Friendly, PDF & Email