Algasid 24. Saaremaa valdade mängud

Veebruaris tehti algust 24. Saaremaa valdade mängudega. Esimeste aladena olid kavas lauatennis, male, kabe ja korvpall.

6. veebruaril Kärlal toimunud kahel osavõistlusel lauatennises ja males olid võistlustules ka Lääne-Saare valla Kaarma, Kärla ja Lümanda piirkond. Lauatennise võitis küll Kaarma, edestades Kärlat; kuna Kaarma kasutas aga üht juhendile mittevastavat mängijat, otsustas juhatus Kaarma võistkonna diskvalifitseerida. Seega kujunes lõplikuks paremusjärjestuseks: Kärla, Lümanda, Valjala.

Males oli üksteiselt mõõtu võtmas kuus võistkonda. Esikohale mängis end sel korral Pihtla, teine oli Kaarma ja kolmas Salme. Kärla tuli maleturniiril viiendale kohale.

13. veebruaril samuti Kärlal peetud kabe ja korvpalli osavõistlustel selgitati Saaremaa valdade paremad. Kabet oli mängima tulnud neli valda ja pikema kõrre tõmbas Mustjala, kellele järgnesid Salme ja Leisi. Lääne-Saare valda oli kabes ainukesena esindamas Kärla, kes tuli neljandaks.

Korvpalli 3x 3 võistlusest võttis osa kuus võistkonda. Kõik mängisid omavahel läbi ja esikoha pärast läks tihedaks rebimiseks. Pihtla suutis aga tõestada oma paremust ja võitis 24. Saaremaa valdade mängude korvpalli. Pihtlale järgnesid Kärla I ja Kihelkonna.

Laimjalas toimus osavõistlus 26. veebruaril ja kavas oli sasku.

Asko Esna, Lääne-Saare valla spordijuht

Print Friendly, PDF & Email