Söörik saavutas hooaja avavõistlusel II koha (6)

SÖÖRIKUD TALVESPRINDIL: Saaremaa ekipaaž Jeep Wrangleril valmistub hõivama järgmist punkti. Roolis Asko Berens. URVE PAAS

SÖÖRIKUD TALVESPRINDIL: Saaremaa ekipaaž Jeep Wrangleril valmistub hõivama järgmist punkti. Roolis Asko Berens.
URVE PAAS

26.–27. veebruaril Harju maakonnas Kose vallas Paunkülas toimunud suurel maasturite talvesprindil saavutas Saaremaa meeskond Söörik klassis TR-1 teise koha.

Eesti autospordi liidu 4x 4 karikasarja avavõistlusel osales kaks Saaremaa ekipaaži. Jeep Wrangleril teise koha võitnud Sööriku meeskonda kuulusid Asko Berens, Fred Veldermann ja Urmas Suurna. Meeskond Sämmy Suzuki Samurail koosseisus Hendriko Roost ja Siim Kalaus saavutasid TR-1 klassis V koha.

Möödunud aasta karikaarvestuses kuulus Söörikule TR-1 klassis aasta kokkuvõttes III koht. “See hooaeg on meil hästi alanud ja loodame, et suudame samas vaimus ka jätkata,” ütles Fred Veldermann. Kuigi tema sõnul on meeskond seadnud oma eesmärgi, on veel vara seda välja öelda. “Jälgime, kuidas minema hakkab, sest tänavu on meil uus võistlusauto ning tehnikaspordis võib juhtuda nii mõndagi,” põhjendas Veldermann. Tema hinnangul võib pärast esimest võistlust siiski järeldada, et auto vahetus on end õigustanud.

Karikasarja järgmine osavõistlus, Saaremaa Trophy Saarekoll toimub Saaremaal 10.–12. juunini. “Sellel võistlusel on oodata suurt osavõttu,” lausus Veldremann. “Ootame raja äärde ka oma toetajaid ja fänne.”

 

Print Friendly, PDF & Email