JUHTKIRI: Sündinud 29. veebruaril

Sünnipäev on enamasti küllaltki eriline päev. Lähedased, sõbrad ja kolleegid õnnitlevad ja toovad kingitusi. Tervitusi, õnnitlusi jagatakse ka sotsiaalmeedia kaudu. Mõned peavad maha võimsa sünnipäevapeo, teised suisa hoiduvad võimaluse korral suuremast tähelepanust. Olgu nende pidudega, kuidas on, aga päris külmaks jätab see päev vist vaid vähesed. Vanus märgib omal moel ju ikkagi teatud sotsiaalset ja ühiskondlikku staatust.

Veelgi erilisem võib sünnipäev olla aga nende väheste jaoks, kes on sündinud liig‑­aastal veebruari viimasel päeval ehk 29. veebruaril. Aastad mööduvad astroloogilistest mängudest hoolimata ka neil sama kiiresti kui kõigil teistel. Nooremad nad sünnikuupäeva kalendrist sagedase puudumise tõttu pole. Küll on aga päris sünnipäev neil vaid kord nelja aasta jooksul. Võib vaid arvata, et seda erilisem see päev nende jaoks on.

Saarte Hääl soovib tagantjärele palju õnne sünnipäevaks kõigile, kel on olnud õnn või siis õnnetus sündida 29. veebruaril.

 

 

Print Friendly, PDF & Email