Päästeautod said lipud peale (1)

Eesti Vabariigi 98. aastapäevaks said kõik päästeameti põhiautod Eesti lipu kujutisega kleebised ja autolipud.

Päästeameti peadirektori Kuno Tammearu sõnul näitab lippude paigutamine põhiautodele päästeameti tänulikkust päästjate usaldamise eest ja aitab meenutada, et nende igapäevategevus on suunatud kõigile Eesti Vabariigis viibivatele inimestele.

“Põhiauto näol on tegemist elusid päästva masinaga, sümboolikaga tahame rõhutada, et päästeamet on inimestele alati abiks turvalisuse tagamisel, seda nii nõuandvalt ja ennetavalt kui ka siis, kui õnnetus on juba juhtunud,” ütles Tammearu.

Saaremaa päästepiirkonna juht Margus Lindmäe ütles, et lipukleebis pandi pidupäeva eel ka nende autole. “Plastiklippu kasutame ainult riiklikel pühadel,” lisas ta.

 

Print Friendly, PDF & Email