Orissaare tänas teenekaid

LAUREAAT: Üks teenetemärgi saajatest oli Anne Keerd, kellele annab tunnustuse üle vallavolikogu esimees Marili Niits. KALMER SAAR

LAUREAAT: Üks teenetemärgi saajatest oli Anne Keerd, kellele annab tunnustuse üle vallavolikogu esimees Marili Niits.
KALMER SAAR

Vabariigi aastapäeva puhul jagas Orissaare vald teenetemärke. Neljandat aastat anti märgid üle pidulikul aktusel Orissaare kultuurimajas.

Tänavused teenetemärgi saajad olid Anne Keerd, Ilmar Põldemaa ja Arnold Teär. Anne Keerd on tuntud rahvatantsujuht, Ilmar Põldemaa on juba aastaid jäädvustanud valla olulisi sündmusi ja tegemisi filmilindile. Arnold Teär on teenekas pedagoog.

Kõige kultuurisõbralikumaks pereks tunnistati perekond Nõu, nii pereisa Martti kui ka pereema Merilin töötavad kohalikus muusikakoolis. Ka lapsed on muusikaga seotud. Tänukirja pälvisid ka Õie Pärtel, Katrin Vaher, Raivo Reinart ja Maidi Tilk.

 

Print Friendly, PDF & Email