Pikka liugu lasta ei saanud, ent pead norgu ei lastud

Pildil on Valdo Saar, Gertu Lepik, Süve Rahnel, Kristofer Saar, Reigo Äär ja Triin Jürisson. HANNA SAAR

Pildil Valdo Saar, Gertu Lepik, Süve Rahnel, Kristofer Saar, Reigo Äär ja Triin Jürisson.
HANNA SAAR

7. veebruari keskpäeval kogunesid Randvere mudilased ja lauamänguhuvilised endisesse koolimajja lauamänge mängima. Sel aastal tegi ilmataat vingerpussi ja võttis meilt pika liu laskmise võimaluse. Vastlaid saab aga ka muud moodi pidada.

Meie pere lemmikajaviide on lauamängud ning mis siis muud, kui hakkasime lauamänge mängima ja kutsusime ka teisi paariks tunniks enda seltsi. Kuna lauamängudest on poodide letid juba lookas ja ei teagi, mida võtta või mida jätta, siis oligi hea vaadata, mis on teistes peredes lemmikajaviitemängud.

Sel korral meid ülemäära palju kokku ei tulnud, ent see-eest oli seltskond väga hea. Kohale oli tulnud ka üks pere linnast. Mis seal salata, ega meid poleks palju mahtunud ka, kuna esimesel korrusel võõrustasid Ergud Marleene. Aga eks neid häid lambaid mahub ühte lauta palju ja mõlemad üritused said kenasti peetud.
Kui lauamängulahingud olid peetud, täitsid kõhtu hernesupp ja kohapeal ise valmistatud vastlakuklid moosiga.

Hanna Saar

Print Friendly, PDF & Email