Orissaare gümnaasiumi tuluõhtu

Kooliõpetajatest moodustatud kellade ansambel. TAMBET ALLIK

Kooliõpetajatest moodustatud kellade ansambel.
TAMBET ALLIK

Tänavuse tuluõhtu juht oli eelmisel kevadel lõpetanud Mikk Kärner. Kontsertprogramm algas kooli Mo-teatri, mille juhendaja on kooli huvijuht Mare Noot, etendusega “Praegu küll ei tahaks, et…”. Laval olid Taavi Paju, Taavi Teevet ja Toomas Erikso.

Järgnesid sõnavõtud OGSA esimehelt Silvi Teesalult ja kooli hoolekogu esimehelt Aimar Laugelt, kes mõlemad rääkisid tuluõhtu eesmärgist – raha kogumisest kooli ajaloo püsiekspositsiooni rajamiseks.

Kontserdil astusid üles solist Marju Pilv 12. klassist ja teda klaveril saatev Ann Kärner 9. klassist. Seejärel naerutasid 10. klassi poisid Elari Rei, Keith Saarkoppel, Eero Heinsalu ja Karl-Sander Mäeots publikut playbacki-etendusega. Kooli ajalooõpetaja ja 30. lennu vilistlane Ivo Maripuu astus üles monoetendusega “Vasikate ristimine”. Väga emotsionaalne oli vilistlase ja muusikakooli praeguse direktori Martti Nõu ja tema tütre Karolina laulukava.

Kahjuks ei saanud ansambel Maasipoisid täies koosseisus lavale astuda, aga nende esindaja Risto Ränk võitis kuulajate südamed nelja kitarril saadetud hingestatud lauluga. Kava lõpetas õpetajate kellade ansambel.

Pärast kontserti said soovijad vestelda hubases kohvikuruumis ja tantsumuusikat tegi ansambel MeeLeAnd. Kontserdi järel tänas OG direktor kõiki, kes olid kaasa aidanud õhtu kordaminekule, kooli tänukirjaga.

Õhtu lõpuks sai välja võetud raha annetuspurgist, kokku kogutud kohvikutest ja loteriist. Täpse ülelugemise tulemus oli 856 eurot. Lisaks Orissaare Gümnaasiumi Sihtasutuse arvele laekunud 85 eurot. Eeldatud tuhatkond eurot saadi peaaegu kokku.

Tänan kõiki osalejaid ja ühel või teisel moel õhtu kordaminekule kaasa aidanuid. Tore õhtu oli.

Orissaare Gümnaasiumi 70. juubeliaasta pidustused algavad 25. juunil.

Aimar Lauge, OG hoolekogu esimees


  • Ootame annetusi kooli ajaloo püsiekspositsiooni stendide, vitriinide ja tehnoloogilise lahendi jaoks järgmisele arvelduskontole:
  • ORISSAARE GÜMNAASIUMI SIHTASUTUS
  • EE83 2200 2210 3343 7173
Print Friendly, PDF & Email