Õpilasesinduse laager

5.–9. klassi õpilasesinduse liikmed. MARIS ÕISPUU

5.–9. klassi õpilasesinduse liikmed.
MARIS ÕISPUU

22.–23. jaanuaril toimus Kärla põhikoolis õpilasesinduse laager, kus osalesid 5.–9. klassi õpilasesinduse (ÕE) liikmed.

Laager algas kogunemisega, kus panime kirja laagri reeglid. Sellele järgnes ÕE kehtiva põhimääruse muutmine ja uuendamine. See oli kõige mahukam ülesanne laagri jooksul, mis nõudis lausa poolteist tundi. Pärast pingsat mõttetööd oli aeg süüa traditsioonilist kartulisalatit ja viinereid. Oli võimalus külastada ka poodi.

Pärast väikest pausi toimus ajurünnak teemal “Kuidas teenida raha?”. See näitas, et noored võivad tahtmise korral välja tulla nutikate ja lõbusate ideedega, mida on võimalik ellu viia. Loomulikult pakuti naljaga pooleks välja ka pangaröövimist ja SMS-laenu võtmist.

Ajurünnaku järel hakkasime kujundama õpilasesinduse stendi. Kuigi enamik oli päevast üsna väsinud, mõtlesid kõik kaasa ja pakkusid välja kaasakiskuvaid ja hiilgavaid mõtteid stendi kujundamiseks.

Sellega oli kogu planeeritud töö tehtud. Järgnes vaba aeg, mil vaatasime filmi ja maiustasime eelnevalt poest ostetud snäkkidega. Pärast mängisime ka pudelimängu, millest osavõttu paljud hiljem kindlasti kahetsesid.

Hommikul oli ametlik äratus kell 8.30 ja hommikusöögile ilmusime kõik veidi uimastena. Söögiks oli pirukaid ja ka putru. Juurde pakuti kohvi või teed. Enne kojuminekut täitsime ära tagasisidelehe, kuhu oli võimalus kirja panna kõik oma mõtted ja ideed ning samuti ka küsimused, mis laagri jooksul tekkinud.

Kokkuvõttes oli see üks ülivägev laager ning suur tänu noorsootöö praktikandile Maris Õispuule ja huvijuht Külli Luubile, et nad meile sellise võimsa laagri korraldasid.

Kaisa ja Triinu-Liis, 7. klass

Print Friendly, PDF & Email