Lääne-Saare valla külavanemate teine ümarlaud

Lääne-Saare valla teisest külavanemate ümarlauast osavõtjad. MERIKE LIPU

Lääne-Saare valla teisest külavanemate ümarlauast osavõtjad.
MERIKE LIPU

28. jaanuaril kogunes Laadjala külamajas järjekorras teine Lääne-Saare valla külavanemate ümarlaud. Selle tuulise, vihmase ja trööstitu ilmaga oli meid kohale tulnud 35 inimest. Tegu oli ennekõike hariva kokkusaamisega – erinevad oma ala professionaalid rääkisid projektidest ja toetustest.

Siinkohal edastan tänusõnad sõnavõtjatele: vallavalitsuse liikmele Jaanika Tiitsonile, Helje Pendile Saaremaa arenduskeskusest, Annika Preile maavalitsusest ja Ivar Ansperile Saarte koostöökogust.

Eelkõige tahan tänada kõiki külavanemaid ja aktiivseid sädeinimesi, kes oma kohaolekuga meid austasid. Olete olulised külaelu edendajad ning koos ühiselt tegutsedes ja kambavaimu üleval hoides suudame teha olulisi samme ja hoida Lääne-Saare valla külaelu au sees.

Nagu kokku lepitud, kohtume juba kolme kuu pärast, aprilli viimasel neljapäeval!

Merike Lipu, infotöötaja

 

Print Friendly, PDF & Email