UUS: Karmen Paju asus juhtima Põhja-Eesti turismiühendust (10)

Jaanuari lõpus kinnitas SA Põhja-Eesti Turism nõukogu uueks juhatuse liikmeks viimased paarkümmend aastat Kuressaare linna ja Saare maakonna turismivankrit vedanud Karmen Paju, kes astus ametisse 1. veebruarist.

Senine juhatuse liige Janek Šafranovski lahkus ametist uute väljakutsete avanemise tõttu.

Sihtasutus Põhja-Eesti Turism on Harjumaa, Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa, Järvamaa ja Raplamaa omavalitsuste liitude ning mittetulundusühing Eesti Maaturism poolt asutatud turismiorganisatsioon. Regionaalse turismiorganisatsiooni eesmärk on koordineerida ning arendada turismialast tegevust ja turismiettevõtlusele vajalikku keskkonda Põhja-Eestis.

Tegevuste kaasfinantseerija on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus. Regionaalse koostöö edendamisel keskendub EAS Turismiarenduskeskus piirkondlikke turismiorganisatsioone koondavate ühenduste tugevdamisele ja koostöövõimekuse tõstmisele.

Eesmärgiks on kohalikule initsiatiivile tuginev ning piirkonna ressursse koondav koordineeritud turundus- ja tootearendustegevus ning turismiinfosüsteem regioonides.

Print Friendly, PDF & Email