Veebruarist muutuvad parvlaevapiletite hinnad (3)

Suursaarte parvlaevaliinidel hakkavad 1. veebruarist kehtima uued hinnakirjad, mis tõstavad piletihindu keskmiselt 14%. Piletihinnad töötas välja majandus- ja taristuministeerium ning kehtestas minister oma määrusega.

Kuivastu–Virtsu liinil hakkab sõitjapilet 1. veebruarist maksma senise 2.60 asemel 3 eurot, sooduspileti hind tõuseb 1.30-lt 1.50-le. Sõiduauto üleveohind Kuivastu–Virtsu liinil tõuseb 7.40-lt 8.40-le ja püsielaniku sooduspilet 3.70-lt 4.20-le.

Pensionäri sooduspilet müüakse vaid 65-aastastele ja vanematele reisijatele, soodustused ei kehti alla 65-aastastele pensionäridele ja teistele (nt osalise töövõimekaotusega).

Reisibusside ülevedu kallineb hinnakordaja 1,5 kehtivuse aegadel reedel ja pühapäeval. Seega on reedeti mandrilt saartele ja pühapäeviti saartelt mandrile sõites alates kella 13-st reisidest bussi üleveohinnad kallimad. Kuivastu–Virtsu liinil on alla 23-kohalise bussi üleveo hind 13.20, muul ajal 8.80, üle 23-kohalise bussi ülevedu maksab 19.50, muul ajal 13 eurot.

E-pileteid saab hakata veebruariks ostma alates täna kella 9-st.

 

Print Friendly, PDF & Email