Tabati 15 purjus alaealist (2)

Ööl vastu pühapäeva Kuressaares korraldatud politseireidil kontrolliti 78 isikut, kellest 32 olid alaealised. Tabati 15 purjus alaealist ja kaks suitsetajat. Ühel juhul alustati menetlust täisealise suhtes, kes ostis alaealisele tubakatooteid.

Eelmisel nädalal algatati Kuressaare politseijaoskonnas kaks kriminaalmenetlust. Kuressaare politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Ahti Lepp ütles, et üks neist puudutas vargust ja teine auto joobeseisundis juhtimist.

“Nimelt varastati 8. jaanuaril ühest Kuressaare kaubanduskeskusest Makita trellikomplekt ja purjuspäi autojuhtimisega sai 24. jaanuaril Valjala vallas hakkama üks 1974. aastal sündinud mees,” rääkis Lepp.

Lisaks joobnud juhile tabati möödunud nädalal viis kiiruseületajat ja kainenema toimetati kaks inimest. Nädalaga alustati Kuressaare politseijaoskonnas 36 väärteomenetlust.

Print Friendly, PDF & Email