Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk alustasid Lätis teise kohaga

Noored saarlased tegid Lätis kiiret sõitu. ERAKOGU

Noored saarlased tegid Lätis kiiret sõitu.
ERAKOGU

Sel nädalavahetusel Lätis sõidetud Sarma rallil osalenud viis saarlaste ekipaaži jõudsid kõik korralikult finišisse, Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk said EMV3-arvestuses teise koha.

Gulbene ümbruses sõidetud rallil olid EMV3-arvestuses võitjad Gustav Kruuda ja Ken Järveoja Ford Fiesta R2-l ajaga 1.10.29,86. Saarlased Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk Ford Fiesta R2-l said ajaga 1.10.55,08 teise koha.

“Olen rahul,” tunnistas Rasmus Uustulnd, lisades, et hooaega on alati mõnus alustada positiivse tulemusega. “Esimesel päeval oli meil tehnikaga probleeme, kui mootori aju ei töötanud päris nii, kui peaks.

Teisel päeval tegime vähe vale rehvivaliku ning need asjad röövisid omajagu sekundeid. Sellegipoolest tuli sõit hästi välja ja kõik konkurendid olid väga kiired. Niisama ei tulnud midagi.”

Esimest korda Ford Fiesta R2-ga sõitnud Ken Torn ja Riivo Mesila said ajaga 1.11.26,2 kuuenda koha.

“Võistlusega tuleb rahul olla, kuna läksime sinna sisuliselt nulltrenniga ja eesmärk oli leida võimalikult kähku viis, kuidas selle autoga kiiresti edasi saab. Eks iga uus asi taha veidi harjumist ja ma arvan, et puudu jäi kogemustest selle autoga sõitmisel,” märkis Ken Torn.

Samas klassis sõitnud Kenneth Sepp ja Tanel Kasesalu Ford Fiesta R2-l said ajaga 1.13.36,08 11. koha.

Sarma rallil olid Lada S1600-l sõitnud Janar Tänak ja Janno Õunpuu E9-klassis ainsad võistlejad ning rallile minnes oli neil eesmärgiks pärast väikest pausi jälle sõiduhoog kätte saada. “Kuna meie klassis rohkem võistlejaid peale meie ei olnud, siis suurt pinget ka polnud,” tunnistas Janno Õunpuu.

Samaga said E11-klassis hakkama Lembit Soe ja Ahto Pihlas Toyota Starletil, nemad said kirja aja 1.13.43,66.

 

Print Friendly, PDF & Email